Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Talls de circulació previstos per la pròxima setmana [del 3 al 7 de maig]

A continuació us informem dels talls de circulació previstos per la pròxima setmana:

  • Tall del carrer del Canigó, el dilluns 3 de maig, de 9 a 15 h. El motiu del tall és  a causa d’unes obres a l’alçada del número 7. No es permetrà l’accés als guals durant els treballs.
  • Tall de la pujada de Sant Feliu, el dilluns 3 de maig, de 8 a 9 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 8. L’accés a la plaça de la Catedral s’haurà de fer per la pujada del Rei Martí.
  • Tall del carrer dels Calderers, el dimarts 4 de maig, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 10. La circulació de vehicles es desviarà cap a la pujada de Sant Feliu.
  • Tall del carrer de la Barca, el dimarts 4 de maig, de 9 a 12 h. El motiu del tall és a causa d’un rodatge. Es permetrà l’entrada i sortida de vehicles dels guals afectats.
  • Tall del carrer de Tomàs de Lorenzana, entre el carrer de Joan Maragall i el carrer  de Juli Garreta, el dimecres 5 de maig, de 9.30 a 11.30 h. El motiu del tall és a causa de la descàrrega de material a l’alçada del número 41. Es permetrà l’entrada i sortida de vehicles dels guals afectats.
  • Tall del carrer de la Cort Reial, el dimecres 5 de maig, de 14 a 18 h. El motiu del tall és a causa d’unes obres a l’alçada del número 21. La circulació de vehicles es desviarà cap a la rambla de la Llibertat  i el carrer de l'Argenteria, invertint el sentit de la circulació.
  • Tall del carrer de les Ballesteries, el divendres 7 de maig, de 20 a 22 h (en un principi estava previst pel dijous 6 de maig, però s'ha ajornat al divendres). El motiu del tall és a causa dels muntatges de Temps de Flors. La circulació de vehicles es desviarà cap al carrer de l'Argenteria i la rambla de la Llibertat.
  • Tall del carrer de Santa Clara, els dies 5 i 6 de maig, d'11 h a 18 h. El motiu del tall és a causa del desmuntatge d’una bastida a l’alçada del número 54.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar