Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Tall de circulació al carrer d'Andreu Tuyet Santamaria [del 23 de novembre al 4 de desembre]

A partir del dilluns 23 de novembre i fins al divendres 4 de desembre, es tallarà la circulació de vehicles al carrer d'Andreu Tuyet Santa Maria (entre els carrers de Joaquim Botet i Sisó i de Joaquim Ruyra i Oms) i del carrer de Joaquim Ruyra i Oms (entre la plaça de la Ciutat de Figueres i el carrer d'Andreu Tuyet Santa Maria). El motiu del tall és a causa dels treballs de millora de la xarxa de sanejament. En els trams de carrer afectat s'hi permetrà l'accés als guals.
Els vehicles que vulguin accedir al carrer d'Andreu Tuyet Santa Maria des de l'avinguda de Montilivi ho podran fer fins al carrer de Joaquim Botet i Sisó o bé accedir pel carrer de Castell de Solterra. Els vehicles procedents de la part alta del carrer d'Andreu Tuyet i Santamaria se'ls desviarà cap al carrer de Joaquim Ruyra i Oms direcció al carrer d'Emili Grahit.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar