Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al carrer del Riu Freser [a partir del 8 d'octubre]

El proper dijous 8 d'octubre està previst que comencin les obres de reforma de la urbanització del carrer del Riu Freser, entre els carrers de Santiago i de Sant Isidre.

Les obres es dividiran en dues fases, la primera afectarà la cruïlla entre el carrer del Riu Freser i el carrer de Sant Isidre i tindrà una durada d'unes tres setmanes.

Les obres d’urbanització consten en convertir aquest carrer en espai per a vianants, que juntament amb els espais lliures ja existents, conformaran una plaça.

L’actuació a la cruïlla del carrer de Sant Isidre consisteix en ampliar la vorera en els radis de gir entre el carrer del Freser i el carrer de  Sant Isidre, amb nous encintats, creació de guals per a vianants i execució de nous embornals i les seves connexions.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar