Header: Incidències

Incidències

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Afectacions circulatòries al carrer dels Alemanys [a partir del 14 de setembre]

Durant 4 setmanes

A partir del 14 de setembre i durant 4 setmanes es tallarà la circulació de vehicles al carrer dels Alemanys, entre el carrer de Bellmirall i la plaça de Sant Domènec; i el carrer de Bellmirall (obres en el tram peatonal). El motiu del tall és a causa de les obres d'una rasa

A causa d'aquesta afectació, els vehicles procedents de la plaça de la Catedral es desviaran cap al carrer de Pere Rocabertí.

Els vehicles que hagin d'accedir als guals del carrer dels Almenys, entre la plaça de Sant Domènec i els jardins dels Alemanys, hauran de fer-ho en cul-de-sac des de la plaça de Sant Domènec.

Esperem que sapigueu disculpar les molèsties que aquesta actuació pugui ocasionar. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir al servei de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la Bústia d’Avisos del web municipal.

Us recordem que podeu seguir les incidències a través del canal de RSS. Pel Twitter de l’Ajuntament amb l’etiqueta #incidències i pel web www.girona.cat/incidencies i ara també a través del Telegram de l’Ajuntament de Girona.

Tornar