Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arriba la setena edició del 360FEST "El festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona i Salt"

Es farà aquest dissabte, de 16 a 21 h, a l'auditori del Centre Cultural La Mercè.

Aquest dissabte tindrà lloc la setena edició del 360FEST, el festival dels grups de música dels alumnes dels instituts de secundària de Girona i Salt. El festival està organitzat per l’Ajuntament de Girona (concretament, l’Espai Marfà i la Secció de Joventut) conjuntament amb la Casa de la Música Gironès. Enguany el festival es farà a l’auditori del Centre Cultural La Mercè de 16 a 21 h.

El 360FEST servirà un cop més com a aparador de les propostes musicals sorgides als instituts de secundària de Girona i Salt. Una gran ocasió per gaudir de les noves propostes musicals dels músics més novells de la ciutat. Hi actuaran 8 bandes i 40 músics i hi haurà un total de 5 hores de música en directe sense interrupcions.

Les bandes que hi participaran són:

- Azzurro
- Big Barefoot
- Manzanas Podridas
- DJ vs Drummer
- Urban Roots Crew
- Protest Day
- Shotta Family
- Sant Swing Bocombo 

L’entrada al festival serà gratuïta i malgrat que en un inici el concert estava programat al parc del Migdia finalment l’organització, a causa de la previsió de pluja per dissabte, ha traslladat la proposta al Centre Cultural La Mercè.

Aquest any a les 21 h, un cop finalitzi el 360FEST, es podrà gaudir al mateix escenari dels concerts d’ERIO, SOTRAC i ROOMS dins la primera fase de l’INTRO, el concurs de música emergent de Girona.

Tornar