Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona organitza una nova edició del concurs de microrelats "A peu de foto" en el marc del Festival de Literatura MOT

Les propostes s'han de fer arribar a través de Twitter amb l'etiqueta #apeudefoto4 fins al 30 d'abril.

L’Ajuntament de Girona organitza la quarta edició del concurs de microrelats “A peu de foto”, promogut pel Servei d’Informació Juvenil de l’Espai Marfà i la Biblioteca Salvador Allende i que compta amb la col·laboració de l’Institut de Cultura d’Olot. El concurs, que es farà a través de Twitter, té com a objectiu promoure la creació literària entre els joves utilitzant els llenguatges virtuals. El termini per presentar-s’hi acaba el 30 d’abril.

Els participants hauran d’escriure un tuit que inclogui l’etiqueta #apeudefoto4 i ha d’estar inspirat per la fotografia que els organitzadors penjaran amb l’etiqueta esmentada i que té a veure amb el tema de l’edició d’enguany del Festival de Literatura MOT: “Vides escrites, escriure vides”. Amb aquesta iniciativa es vol posar a prova la inspiració i la capacitat de síntesi de les persones que participin en el concurs.

El veredicte es farà conèixer simultàniament al perfil de Twitter del Servei de Biblioteques (@biblioteques_gi) i de la Secció de Joventut (@Joventut_gi) el dia 2 de maig. El premi consistirà en un lot de llibres i còmics i una entrada doble per a la representació teatral Panorama des del port, que es farà el dia 6 de maig al Teatre Principal d’Olot.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.  

Tornar