Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona presenta la nova programació d'estiu dels espais joves de la ciutat

El mes de juliol arriba amb diferents propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives a L'Estació Espai Jove, a Els Químics Espai Jove i a El Güell Espai Jove

Imatge del cartell amb la programació del cicle de cinema a la fresca

L'Ajuntament de Girona ha presentat la nova programació dels espais joves de la ciutat per aquest estiu. Durant el mes de juliol, L'Estació Espai Jove, Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove acolliran diferents propostes formatives, culturals, lúdiques i informatives enfocades al jovent. Tota la programació d’activitats és gratuïta i es pot consultar a les pàgines web dels respectius equipaments (www.girona.cat/estacio, www.girona.cat/quimics, i www.girona.cat/guell). Les inscripcions ja són obertes i es poden fer en línia a través de les mateixes pàgines.

“Treballem perquè la programació ajudi a cobrir les necessitats i interessos de les persones joves, de manera que puguin desplegar un interès particular, desenvolupar capacitats personals, de relació, d’expressió i creació, i d’implicació en el seu entorn més immediat”, ha assegurat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, qui ha afegit que “les activitats per a les persones joves no s'aturen a l'estiu i la programació s'adapta a cada època”.  

A L’Estació Espai Jove es posarà en marxa una aula d’estudi assistit dirigida a alumnat de batxillerat, així com una aula de suport per fer treballs de recerca. La zona de les palmeres del parc Central de Rafael Masó i Valentí acollirà un cicle de cinema a la fresca amb les projeccions de Druk, Estiu 1993, Palm Springs i els documentals Descendents i Germanes. Cal destacar, també, que al mes de setembre es donarà el tret de sortida a la 35a  Mostrar’t, una edició molt especial on se celebraran els quinze anys del projecte amb diferents accions artístiques.

Els Químics Espai Jove proposarà novament una extensa oferta d’activitats organitzades en setmanes temàtiques que giraran entorn a la creativitat, el món dels audiovisuals o les danses urbanes i l’expressió corporal. Els divendres del mes de juliol també s’organitzaran diferents activitats lúdiques.

Pel que fa a El Güell Espai Jove, aquest posarà una vegada més especial atenció a la participació i a l’acompanyament de les persones joves del barri de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís. En aquesta línia, s’organitzaran activitats lúdiques i esportives a espais, com a l’skatepark del parc de Jordi Vilamitjana, a Sant Narcís o dinamitzant el vessant més juvenil de la festa major del barri de Can Gibert.

Durant el mes d’agost, els espais joves oferiran horaris especials. L’Estació Espai Jove obrirà de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, mentre que Els Químics Espai Jove i El Güell Espai Jove romandran tancats.

Tornar