Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre el termini per presentar propostes artístiques per actuar al cicle A Prop 2022

Les sol·licituds es poden presentar del 15 de novembre al 19 de desembre.

L’Ajuntament de Girona, a través de l’Oficina de Foment de les Arts, ha obert la convocatòria per presentar propostes artístiques per actuar al cicle A Prop 2022. Les sol·licituds es poden presentar entre el 15 de novembre i el 19 de desembre del 2021 a través d’un formulari allotjat al web municipal www.girona.cat/aprop

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió que en farà una selecció tenint en compte criteris artístics (qualitat, originalitat, autoria pròpia, caràcter emergent de la proposta...), adequació tècnica als equipaments i característiques dels espais on es mostraran. 

El cicle A prop és una programació cultural de petit format que porta als barris de la ciutat de Girona propostes artístiques de creadores i creadors emergents de les comarques gironines. Els centres cívics, biblioteques municipals i espais joves es converteixen en l’aparador de les propostes més fresques i de proximitat. La tercera edició del cicle A Prop tindrà lloc entre el 15 d’abril i el 15 de juliol de 2022.

El vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, ha destacat que el cicle “té la voluntat d’oferir un aparador als creadors emergents, proposant una programació en diversos espais de proximitat de la ciutat de Girona, per tal d’apropar la cultura als diversos barris de la ciutat i donar així un impuls a la visibilitat de projectes d’artistes amb poc recorregut professional”. 

El Cicle A Prop es va iniciar el 2020 com una proposta sorgida del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) "Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial". Un projecte liderat per l’Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

L’A prop 2021 va estar format per 28 propostes en 14 equipaments de 7 barris diferents de Girona. Unes 2.000 persones es van acostar als diversos barris de Girona per gaudir de les propostes que oferia el cicle. L’assistència mitjana als esdeveniments va ser d’un 93% i es van exhaurir les entrades en 23 dels 28 espectacles o concerts programats.

    

Acció desenvolupada amb el suport del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Més informació
Tornar