Header: El Güell Espai Jove

El Güell Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: El Güell Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El proper dissabte 6 de març tindrà lloc "The Dreamers", un recorregut sensitiu i vivencial en línia i en directe, que es podrà gaudir en diferents sessions

The Dreamers són joves que van arribar sols com a menors a Catalunya des de l’altra banda del  Mediterrani. Cal inscripció prèvia

Cadascun d’ells ens explicarà la seva història personal tot entrant a casa seva a través d’una connexió en línia i en directe. Aquesta entrada a la llar, com espai simbòlic del reflex de l’ànima, simbolitza el camí invers a la llar que han deixat enrere tot just abans de completar el trànsit vital de la infància, per posteriorment escenificar la casa que volen projectar: la casa somiada. 

Entrar dins de la seva història us permetrà compartir, no només un espai i un temps determinats amb un dels joves, sinó també conèixer de primera mà les il·lusions i esperances que l’han dut fins aquí. Traspassar el llindar de la porta us suposarà viure en primera persona el seu viatge i convertir-vos en còmplices de la seva història. 

El recorregut es presenta com una forma poètica i sensorial que pretén donar visibilitat a la seva situació. 

Cada experiència és única, ja que es presenten històries diferents: la de la Yamna, la de l’Ismael, la d’en Hatim i la d’en Driss, però l’espectador de forma aleatòria, però no causal, només podrà experimentar una.

Direcció artística:
@raquelmoronquesada
@thedreamers_girona

Cal inscripció prèvia
Tornar