Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’amplia el termini per sol·licitar l’ajut per a persones joves emprenedores inscrites al programa Garantia Juvenil

Dos vídeos informatius de Girona Emprèn expliquen requisits i com sol·licitar l’ajut, de fins a 10.000€, a joves que es constitueixen com a persones treballadores autònomes

Fins al 15 d'octubre es troba oberta la convocatòria d’ajuts dirigida a joves inscrits al programa de Garantia Juvenil que es constitueixin com a treballadors autònoms.

L’ajut, de fins a 10.000 euros, es dirigeix a joves menors de 30 anys acollits al programa de Garantia Juvenil que es constitueixin com a treballadors autònoms amb una permanència ininterrompuda d’un any.

La sol·licitud de l’ajut s’ha de fer per via telemàtica, per la qual cosa cal disposar d’un certificat vàlid i vigent.

El servei Girona Emprèn, per tal d’ajudar a les persones que en poden ser beneficiàries a fer la sol·licitud d’aquest ajut, ha elaborat un document resum informatiu. Igualment, per tal de facilitar el màxim el procés, s’han elaborat dos vídeos tutorials, un primer per informar dels requisits i condicions de la subvenció i un segon per facilitar indicacions sobre com es pot fer la sol·licitud des de casa.

Així mateix recordar que el servei Girona Emprèn, és un punt PAE (Punt Atenció a l’Emprenedor) habilitat pel  Ministerio d’Industria, Comercio y turismo per gestionar els tràmits d’alta d’activitat amb hisenda i seguretat social a través del sistema CIRCE. Tràmit pel que caldrà demanar cita prèvia.

Igualment, el servei posa a disposició el seu assessorament tècnic per tal de resoldre dubtes o acompanyar en aquest tràmit a través del correu electrònic gironaempren@ajgirona.cat i el telèfon 972 104 316.
 

Document resum
Vídeo 1 - Garantia Juvenil
Vídeo 2 - Tramitació Garantia Juvenil
Tornar