Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Laboratori Social d’Innovació ha organitzat tallers de robòtica, impressió 3D i una ‘escape room’ tecnològica per fomentar les professions STEM

El taller es va fer el dissabte 15 de febrer dins el marc de la Setmana de la dona i la nena a la ciència de Girona

El taller de fabricació digital del Laboratori Social d’Innovació, ubicat a l’edifici de Girona Emprèn, al barri de Sant Narcís de Girona, va acollir el passat 15 de febrer tallers de robòtica, impressió 3D i una ‘escape room’ tecnològica. 

Una vintena de nenes i nens de 8 a 12 anys van poder entrar en contacte i aprendre el funcionament d’eines de fabricació digital al voltant de la robòtica i la impressió 3D. De forma paral·lela van poder descobrir les aportacions que han fet les dones en l’àmbit científic i tecnològic a través del joc, consistent en un ‘escape room’ tecnològic organitzat per l’associació gironina de ‘Femme inline’ (http://www.femmeinline.com/).

Els tallers van ser organitzats en el marc de la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència que es va organitzar a Girona entre els dies 11 i 15 de febrer en motiu del dia internacional de la Dona i la Nena a la Ciència que es celebra cada any, a escala mundial, el dia 11 de febrer. 

La setmana, en la seva segona edició, va consistir en un conjunt d’activitats al voltant de les aportacions de les dones en els àmbits de les ciències, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques, que en anglès adopta les sigles STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Tornar