Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La imatge de marca i la cocreació, temes de la jornada que arrenca l'Experiència LabGi! 2019

Experiència LabGi! és una iniciativa d'aplicació d'innovació oberta a reptes empresarials, enguany al voltant de solucions per una aplicació de promoció turística per a l'empresa Eventis.

La importància de la imatge del sector turístic a les xarxes socials ha estat el tema central de la primera de les jornades inspiradores que es preveuen realitzar dins l’Experiència LabGi! 2019, que impulsa el servei Girona Emprèn de l’Ajuntament de Girona.

La sessió, celebrada aquest dijous, 4 de juliol en l’entorn privilegiat de l’Espai Marlon Branding, un pati al Barri Vell de Girona, ha tingut com a ponents Jordi Gamell, social media strategist i influencer d’instagram, i Jordi Torras Coll, coach especialista en innovació i treball en equip.

La jornada s’emmarca dins el projecte d’innovació oberta Experiència LabGi! 2019, que té per objectiu generar solucions disruptives a reptes empresarials. El repte que es treballarà enguany és de l’empresa gironina Eventis, que ha desenvolupat una plataforma de promoció cultural i que vol fer un salt al món del turisme. 

En aquest sentit, Susana Ferrer, responsable del servei Girona Emprèn, ha presentat aquest projecte de cocreació i la Comunitat Co , una comunitat de persones obertes a la innovació i cocreació, participatives i col·laboratives.

Les properes activitats previstes són dues sessions inspiradores, un curs de creativitat i el taller de cocreació. La primera jornada inspiradora serà el dimecres 18 de setembre, a càrrec d’Edgar Tarrés, i tractarà la creativitat i innovació en el que es coneix com a mindful travel. La segona, prevista pel dijous 19 de setembre, serà a càrrec de Montserrat Peñarroya, i tractarà sobre com millorar la promoció dels territoris i destins turístics.

El curs de creativitat, que es realitzarà en tres sessions, serà els dies 27 de setembre i 4 i 11 d’octubre. El taller de cocreació, en què es cercaran les solucions de forma col•laborativa pel repte proposat per Eventis, serà els dies 18 i 25 d’octubre.

L’Experiència LabGi! compta amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG) i rep el suport econòmic dins el marc de projectes singulars de la Diputació de Girona.

Tornar