Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La primera edició del Premi d'Emprenedoria de l'FP rep vint projectes d'alumnes de quatre centres educatius de Girona

Els guardons tenen tres categories: millor idea d'emprenedoria, millor projecte col·laboratiu entre alumnat de diferents especialitats formatives i millor projecte d'impacte social a la ciutat.

La convocatòria de la primera edició del Premi d’Emprenedoria de l’FP ha rebut vint projectes provinents de 35 alumnes de quatre centres educatius de Girona: l’institut Santa Eugènia, l’institut Montilivi, l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i l’Escola Tècnica Girona. L’Ajuntament de Girona, a través de la Taula d’Empresa, Indústria i Ocupació de l’Agència de Promoció Econòmica de la ciutat, ha engegat aquest curs aquest reconeixement, que compta amb la col·laboració del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona.

Els guardons estan dividits en tres categories, cadascuna de les quals dotades amb un premi de 500 euros: millor idea d’emprenedoria, millor projecte col·laboratiu entre alumnat de diferents especialitats formatives i millor projecte d’impacte social a la ciutat. L’import del premi s’atorgarà al centre de formació professional guanyador perquè s’inverteixi en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

La Comissió Avaluadora del Premi es reunirà properament per valorar els vint projectes presentats d’acord amb els criteris que s’especifiquen a les bases reguladores del premi. Es valoraran especialment els projectes que responguin a les necessitats reals de la ciutat i que potenciïn oportunitats de negoci per al desenvolupament socioeconòmic del territori. El lliurament del Premi es farà en un acte públic a l’inici del curs vinent i els projectes guanyadors podran accedir a la final dels millors projectes d’FP a Catalunya.

El Premi d’Emprenedoria de l’FP de Girona pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, i de l’alumnat dels programes de formació i inserció (PFI) de la ciutat.

Més informació: web.girona.cat/gironaempren/premifp

Tornar