Header: Girona emprèn

Girona Emprèn

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Bòlit Emprèn

Serveis de suport a les arts visuals i a les indústries creatives de Girona

Què és Bòlit Emprèn?
L'alta presència d'artistes, creatius i professionals que treballen a l'entorn de la creativitat a Girona ha fet néixer el projecte Bòlit Emprèn, un servei que vol ajudar a aglutinar, donar visibilitat, estructurar, dinamitzar i posar en valor el sector econòmic emergent i creixent de les empreses creatives i els professionals de les arts i la creació contemporània.
 

Què són les indústries creatives?
Són activitats que tenen l'origen en la creativitat individual, l'habilitat i el talent. Inclouen els cicles de creació, producció i distribució de béns i serveis que empren la creativitat i el coneixement intel·lectual com a matèria primera. Hi ha exemples en forma d'iniciatives individuals d'autoocupació, de petites i mitjanes empreses, del treball cooperatiu i de l'emprenedoria.
 

Quin serveis ofereix Bòlit Emprèn?
Bòlit Emprèn ofereix un catàleg de serveis adreçats a professionals i empreses del camp artístic i de la creativitat en general però amb especial atenció a les arts visuals:

  • Assessorament als artistes i als creatius emprenedors:
    A l'oficina de suport s'ofereix assessorament i orientació sobre autoocupació, l'elaboració del pla d'empresa o del projecte creatiu, coaching sobre productes o curricular, orientació sobre ocupabilitat i encaix en el sector cultural, artístic i creatiu.
  • Formació:
    Cursos que tenen per objectiu contribuir a l'increment i millora de les competències professionals dels artistes i creatius amb l'objectiu d'afavorir l'ocupació i fomentar noves formes d'autoocupació en el sector.
  • Plataforma llançadora de projectes:
    El projecte de La Volta és una prova pilot que ofereix un nombre limitat d'espais compartits que actuen com a botiga-taller a mode de plataforma llançadora de projectes i empreses creatives.
  • Visibilitat:
    Tot professional vinculat a la creació contemporània que ho desitgi pot ser inclòs al catàleg d'empreses creatives de la ciutat de la web app BEIGAC. Aquest ofereix als professionals la possibilitat d' interconnectar-se entre ells, oferir els seus productes i serveis i buscar noves formes de col·laboració.

OFICINA BÒLIT EMPRÈN
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 (1r pis)
17004 Girona
bolitempren@ajgirona.cat
972 427 627

Tornar