Header: Girona emprèn

Girona emprèn

Comunitat CO | Girona Emprèn

Comunitat CO

Uniu-vos!

Us apassionen la innovació, les idees i el talent?

Voleu formar part d'una experiència pionera i innovadora?

Uniu-vos a la comunitat de persones CO! 

Entre tots posareu en valor la innovació oberta!

Coneix més sobre la Comunitat CO i el projecte Experiència LabGi!


Filosofia CO

  • Ser CO: les persones CO són persones actives, participatives, col·laboratives. Persones amb inquietuds, amb ganes de treballar en equip, de crear, de participar, d’innovar, d’aportar valor a diferents iniciatives i projectes.

    Busquem persones CO. Sou una persona CO? Inscriviu-vos a la Comunitat CO* i rebreu informació sobre recursos, iniciatives, projectes i crides per a participar en activitats relacionades amb el CO.
  • Comunitat CO: desenvolupar noves maneres de col·laborar entre persones i organitzacions per construir intel·ligència col·lectiva que pugui donar respostes eficaces als problemes complexos de la nostra societat, ciutat o territori. 

*Cocrear: el procés de cocreació s’assenta sobre el treball en equip, amb persones de diferents àmbits i sectors professionals, de diferents llocs, edats i competències. Amb un únic objectiu: aportar valors i opinions per a un projecte i crear solucions innovadores.

FAQ Comunitat CO| | Girona Emprèn

Preguntes freqüents (FAQs)

Quin és l’objectiu de la comunitat CO?

La Comunitat Co vol establir una via de contacte i comunicació amb persones que tinguin interès en la cocreació, la col·laboració i la innovació.

Quins són els compromisos de participar-hi? S’ha de signar algun document?

No hi ha cap compromís. La persona que s’inscriu és incorporada a una llista de distribució, de la qual et pots donar de baixa sempre que vulguis (Més informació sobre protecció de dades personals). A partir d’aleshores, rebrà a la bústia de correu electrònic, informació sobre recursos, iniciatives i crides per a participar en activitats relacionades amb el CO.

Quins són els requisits per formar part de la comunitat CO?

Només n’hi ha dos: tenir interès i ser una persona major d’edat.

Quan són les trobades i activitats de la Comunitat CO?

Està previst organitzar diferents jornades, cursos, tertúlies, tallers, etc. Les podreu conèixer a l’agenda de Girona Emprèn.

Veure totes les respostes