Header: Girona emprèn

Girona emprèn

Ruta de navegació

Casos d'èxit, entrevistes als protagonistes | Girona Emprèn

Casos d'èxit

Des de la seva creació, l’any 2008, Girona Emprèn ha donat suport a persones emprenedores que, amb el seu esforç i determinació, han fet possible que el seu projecte emprenedor hagi esdevingut un negoci en funcionament.
Els seus projectes empresarials són casos d’èxit i les persones que ho han fet possible són Protagonistes de Girona Emprèn.

Entrevistes als protagonistes de Girona Emprèn

Dr. Marcelo Migliora - Omedicus

Omedicus, Clínia de l’Ozó, és l’única clínica mèdica especialitzada en tractaments amb ozó a Girona, una teràpia complementària per tractar diverses patologies i per millorar el benestar de les persones.

Fundada per el Dr. Marcelo Migliora i Nora Gladis Cavarischia, Omedicus col·labora amb diverses entitats per tal fer arribar la teràpia i donar a conèixer els avantatges que aquesta té en el tractament del dolor.

Entrevista

Judit Ezquioga - Bye Bye Blat

Bye Bye Blat és una fleca i botiga d’aliments sense gluten i altres al∙lèrgens situada a la plaça de Salvador Espriu a Girona. Fa dos anys i mig que van començar i en els últims mesos han començat altres projectes, com la Trattoria i la food truck.

Darrere de la marca Bye Bye Blat hi ha dos emprenedors, Judit Ezquioga, psicòloga i publicista, i Jordi Rabaseda, lampista de professió.

Entrevista

Pau Planas i Rocío Rodríguez - La Tornada

La Tornada una revista digital de música en català on publiquem entrevistes, cròniques de concerts i altres seccions més personals en les quals parlem de diversos temes més lleugers, com recollir cançons que parlin d’un tema en concret, per exemple.

Pau Planas i Rocío Rodríguez ens expliquen la seva experiència emprenedora al capdavant de La Tornada, revista en línia de música en català i Premi Carles Rahola en la categoria de informació digital

Entrevista

David Huerva - ARInnova i SKITUDE

Quan la tecnologia mòbil tot just començava a tenir cert ressò, David Huerva va decidir aprofitar la seva experiència en aquest camp per engegar els seus propis projectes. Va crear l’empresa de solucions tecnològiques ARInnova (www.arinnova.com) i més tard la plataforma digital mòbil SKITUDE (www.skitude.com) per a millorar l’experiència de l’esquí als amants d’aquest esport.

Entrevista

Ivon Maritza Henao - Cooperativa Avancem Santa Clara

En finalitzar un itinerari d’inserció sociolaboral, Ivon Martiza Henao va engegar, juntament amb altres sòcies, un projecte de cooperativa de serveis. La cooperativa Avancem Santa Clara (http://qualitatdeserveis.jimdo.com/) ofereix serveis integrals a la llar i la possibilitat de professionalitzar-se en el col·lectiu de treballadors i treballadores domèstics.

Entrevista

Sandra Ciurana - Grup Pronet

Sandra Ciurana treballava d’administrativa al servei Girona Emprèn quan va decidir posar-se al capdavant de l’empresa familiar de serveis de neteja. Des del març del 2010, juntament amb els seus germans i la seva mare, ha fet créixer el que ha esdevingut Pronet Solucions Integrals.

Pronet (http://solucionsintegralspronet.com/) és un grup d’empreses dedicades als serveis professionals de neteja.

Entrevista

Sergi Fernández - GIRTIC

Sergi Fernández, va crear l’any 2010 GIRTIC, una botiga d’equips i complements informàtics al carrer Caldes de Montbuí. GIRTIC (www.girtic.com) ofereix també servei tècnic i solucions a Internet per a negocis (creació de pàgines web, allotjament i dominis, consultoria web, etc.).

GIRTIC és, tal i com defineix el seu impulsor, "la resposta davant un problema o dubte tecnològic, amb ordinadors, xarxes o productes tecnològics dins l’àmbit de les TIC".

Entrevista

Sergi Baster- Puntcentric

Sergi Baster és cofundador de Puntcentric, un web i app que permet trobar productes i ofertes de les botigues properes. El seu projecte ha anat evolucionant i adaptant-se a noves formes de compra: cada vegada hi ha més gent que busca informació online, però que vol comprar a la botiga.

Puntcentric (www.puntcentric.com) connecta les persones i les botigues físiques. El portal també té la seva aplicació per a mòbil als marketplace d’aplicacions per a Apple i Google.

Entrevista

Celeste Senés - CoEspai

Celeste Senés, orgullosa de la seva feina, va néixer l'octubre de 1976. El juny de 2012 va obrir les portes de CoEspai, juntament amb tres socis més, amb la il·lusió de portar a Girona una nova forma de treball basada en la col·laboració.

CoEspai és un espai de treball, reunions i esdeveniments dirigit als emprenedors, autònoms, freelances i microempreses. Un lloc ideal per inspirar-se, ser creatiu, adquirir coneixements, desenvolupar idees, compartir espai i participar en una comunitat dinàmica. El coworking, o cotreball, és compartir, col·laborar i sumar.

Entrevista