Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona habilita com a aparcament gratuït per a les Fires de Sant Narcís un solar del barri de Sant Ponç 

L’esplanada té capacitat per una setantena de cotxes i està connectada amb el centre de la ciutat a través del bus urbà.

Font: Google Maps

L’Ajuntament de Girona ha habilitat com a aparcament gratuït per a les Fires de Sant Narcís un solar del barri de Sant Ponç. En concret, l’esplanada està situada a la rotonda de la plaça de la Vila de Perpinyà, a tocar de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona. Aquests dies l’indret s’ha netejat d’herbes i s’han retirat diferents pedres per tal que els vehicles hi puguin aparcar ja a partir d’aquest dissabte, dia 22 d’octubre. Aquesta mesura s’ha pres arran del tancament del pàrquing de la Copa, ocupat per la instal·lació del campament dels firaires. 

“Per Fires de Girona hi ha milers de persones que venen a gaudir de la ciutat i de la programació d’activitats, i sabem que l’aparcament és sempre un dels aspectes més problemàtics. Per això hem adaptat una nova zona d’aparcament gratuït, que tindrà també una funció dissuasiva per evitar que els cotxes hagin d’arribar fins al centre de la ciutat. Una zona que fins ara era tancada, i que creiem que pot ajudar a facilitar l’aparcament dels qui vindran per Fires”, ha afirmat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda. 

Aquesta esplanada del barri de Sant Ponç, ara habilitada com a aparcament, té capacitat per una setantena de cotxes. Compta amb una parada de bus molt propera per on passen les línies del bus urbà L6, L2 i L12. Els dies feiners, l’L6 passa per aquest punt cada mitja hora i s’atura a l’avinguda de Ramon Folch, a la Gran Via de Jaume I, a la plaça de Catalunya i al carrer del Carme, entre d’altres. Els dissabtes circula cada hora i els diumenges i festius, cada dos hores. 

Pel que fa a l’L2, s’atura a Fontajau, a la Devesa, a l’avinguda de Ramon Folch, a la Gran Via de Jaume I i al carrer de Barcelona. Els dies feiners circula cada 15 minuts; els dissabtes, cada 30 minuts i els diumenges i festius, cada hora. Com a servei especial, els dies 29 i 30 d’octubre, i l’1 i 6 de novembre circularà cada 30 minuts. 

I l’L12, que circula només de dilluns a divendres, té una freqüència de pas cada hora i s’atura a Fontajau, a la Devesa, a l’avinguda de Ramon Folch, al carrer de Santa Clara, a la plaça de Catalunya i al Barri Vell, entre d’altres. 

A més de l’obertura d’aquest espai, l’aparcament municipal de les places de Miquel de Palol i de Prudenci Bertrana estarà obert les 24 hores del dia entre el 28 d’octubre i el 6 de novembre.

Tornar