Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona recupera les barraques a l’esplanada de la Copa durant les Fires de Sant Narcís 2022

Un total de 17 entitats i associacions de la ciutat comptaran amb una barra per vendre entrepans i begudes

La ciutat de Girona recuperarà el format de barraques individuals durant les Fires de Sant Narcís 2022. L’any passat, l’Ajuntament de Girona, la Comissió de la Copa i les entitats van pactar una barra comunitària davant de les restriccions de la COVID-19.  

"És una tasca molt complexa, però des del govern de Girona estem treballant des de fa molts mesos en l’organització de la celebració de les Fires de Sant Narcís 2022", ha assegurat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, que ha remarcat que "seran unes Fires que recuperen tota la programació sense condicionats, després que l’any passat a aquesta època encara teníem un munt d’interrogants". Ayats ha posat l'accent “en el treball conjunt amb la Comissió de la Copa per tirar endavant actes com les barraques que són importants per les entitats i les associacions, ja que representen una ajuda per a totes elles de cara a les activitats lúdiques, esportives, culturals i de barri que realitzen durant tot l’any a tota la ciutat de Girona".

Enguany, un total de 17 entitats comptaran amb una barraca situada a l’esplanada de la Copa per vendre entrepans i begudes. Ahir es va dur a terme el sorteig a l’Hotel Inform. Tot i que es va donar l’opció que hi hagués dues barraques comunitàries gestionades per més d’una entitat, tothom va optar per demanar una barraca individual. 

Les entitats ciutadanes que comptaran amb una barra són: l’Associació de Rugbi Gironí, l’Agrupació Cultural i Esportiva dels Bombers, el Girona Club Hoquei, el Club Esportiu Santa Eugènia de Ter (CESET), l’Associació de Naturalistes de Girona, l’Agrupament Escolta i Guia Vista Alegre, el Club Patinatge Artístic Girona, l’Associació de Veïns Germans Sàbat, el Club Esportiu Pontenc, el Club Voleibol AVAP Girona, la Fal·lera Gironina, Salsa Jove, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Narcís i el Casal Independentista El Forn. També s’han reservat tres barraques a associacions de la UdG, que enguany seran: la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC), el Consell d’Estudiants i Àligues i Aligots Rugbi UdG .

Les barraques d’aquestes fires estaran obertes durant 9 dies. El primer cap de setmana, el divendres i dissabte 28 i 29 d’octubre, podran estar operatives fins a les 5 de la matinada; mentre que el diumenge 30 d’octubre hauran de tancar a les 3 de la matinada. 

El dilluns 31 d’octubre també hi haurà concerts a l’esplanada de la Copa, ja que l’endemà, el dia 1 de novembre, és festiu, i, per tant, les barraques podran estar obertes fins a les 5 de la matinada. El dimarts 1 de novembre tancaran a les 12 de la nit i el dimecres no obriran.

Els concerts es reprendran el dijous 3 de novembre. Aquella nit i la de divendres i dissabte, les barraques tancaran a les 5 de la matinada. Per últim, el diumenge 6 de novembre, podran romandre obertes fins a les 12 de la nit. 

Plànol de la ubicació de les barraques
Tornar