Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La programació musical de les Fires de Sant Narcís, nominada als Premis ARC 2021

Es tracta d’un guardó que la Festa Major de la ciutat ja va guanyar el 2014 

La programació musical de les Fires de Sant Narcís ha estat nominada en la categoria de Millor Programació de Festa Major dels premis ARC atorgats per l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya. Els guardons, que són els premis de referència de la música en directe i de l'espectacle al territori, es lliuraran el 13 de desembre en un acte que se celebrarà a la Sala Barts de Barcelona conduït per Ivan Labanda.

Les Fires de Sant Narcís competeixen amb FeM Montcada 2021, la Festa Major de Terrassa i Les Santes de Mataró. Es tracta d’un guardó que la festa de Girona ja va guanyar el 2014 i en va quedar finalista el 2018. 

Els nominats s’han donat a conèixer aquest dilluns 15 de novembre. Les votacions ja estan obertes entre els socis d'ARC que seran els qui escolliran els guanyadors de cadascuna de les 10 categories. El termini per votar serà fins al dia 21 de novembre a les 00:00 h.

Els Premis ARC tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d'esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra.

Tornar