Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona neda cap a Lloret de Mar amb el Trofeu de Natació Fires de Sant Narcís

L’activitat es durà a terme en el marc de la celebració del Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar

Girona iniciarà el ‘Camí cap a Lloret ’amb una acció on diferents destinacions certificades amb la marca de Turisme Esportiu s’implicaran per recórrer 101,6 km a través de diverses activitats esportives. L’esdeveniment, que tindrà lloc al Complex Esportiu Sant Ponç, vol donar el tret de sortida de la celebració del 1r Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Lloret de Mar, que tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar. 

La distància de 101,6 km és el resultat de la mitjana calculada a partir de les distàncies de les destinacions fins a Lloret de Mar. En aquest cas, Girona ho farà a través del Trofeu de Natació Fires de Sant Narcís 2021, una competició que es disputa anualment i que està englobada dins el calendari de la Federació Catalana de Natació. Aquest any, a més de ser un trofeu, també és prova de Lliga Infantil i Presa de Temps. Els quilòmetres es nedaran a la piscina de 50 metres amb 8 carrils. Per cada quilòmetre recorregut, l’organització del Congrés farà una donació a la Marató de TV3.  

Tornar