Header: Fires Sant Narcís

Fires de Sant Narcís

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La GIO inicia la temporada de celebració del 10è aniversari a l’Auditori de Girona amb l’espectacle “Misteris de l’Instant”

Una sorprenent proposta musical i escènica ideada pel nou director Francesc Prat, amb la participació de Xavier Sabata i Cube.bz. L’espectacle, coorganitzat amb el Festival Temporada Alta, tindrà lloc el diumenge 31 d’octubre a la Sala Montsalvatge.

La GIO Symphonia inicia la temporada de celebració del seu desè aniversari el pròxim diumenge 31 d’octubre, a les 20 h, a l’Auditori de Girona, en un espectacle coorganitzat amb el Festival Temporada Alta. Misteris de l’Instant és una proposta musical experimental i escènica ideada pel nou director artístic del projecte orquestral, Francesc Prat, i comptarà amb la participació de l’internacionalment reconegut contratenor i director escènic Xavier Sabata, així com dels prestigiosos Cube.bz, autors d’algunes de les millors posades en escena dels últims vint anys. Les entrades ja estan a la venda a www.auditorigirona.org

L’espectacle vol anar més enllà dels límits de les litúrgies habituals dels concerts de música clàssica, tant a nivell musical com d’espai escènic i il·luminació. Amb una acurada selecció musical amb obres de Britten, Rameau, Fauré, Guix, Händel i Mozart, i a partir d’una estructura amb sis moviments inspirada en l’obra Mystères de l’Instant d’Henri Dutilleux, la nova obra de la GIO ha estat reinterpretada per Francesc Prat i desplega una sèrie d’instants que ens evocaran inevitablement al procés de la creació i a l’acte de viure la vida.  

Després de deu anys d’exitosa trajectòria amb destacades actuacions als principals teatres, auditoris i festivals del país al costat de grans noms nacionals i internacionals, la GIO (un projecte orquestral versàtil) inicia així una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat, una imatge corporativa renovada i una nova denominació -GIO Symphonia-, amb l’objectiu de portar més enllà les experiències musicals convencionals.

Aquest espectacle compta amb el segell “Compromís creació” de l’Auditori de Girona, ja que la GIOrquestra desenvolupa el procés d’assaig d’aquesta producció a l’equipament gironí.

Les entrades ja es poden adquirir al web www.auditorigirona.org. Seguint la normativa actual, l’Auditori de Girona ha obert l’aforament al 100% i se segueixen aplicant de manera estricta totes les mesures per fer de l’equipament un espai segur.

Tornar