Header: Girona Film Office

Girona Film Office

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona i Movistar+ organitzen un segon passi del primer capítol de la sisena temporada de "Joc de trons" al Teatre Municipal

La segona oportunitat per veure l'episodi "The red woman" serà a les 22.30 h.

L’Ajuntament de Girona i Movistar+ han decidit oferir un segon passi del primer capítol de la sisena temporada de Joc de trons, arran de l’allau de demandes per a la primera projecció. Aquesta segona possibilitat de veure l’episodi “The red woman” serà el mateix dilluns 25 d’abril, a les 22.30 h, al Teatre Municipal, dues hores i mitja després del primer passi (20 h).

A causa de l’alta demanda de peticions d’entrades a través de la plataforma Koobin, el sistema de reserva de localitats s’ha col·lapsat aquest migdia per motius tècnics, tal com ha explicat el representant de l’empresa. El tinent d’alcalde de Cultura, Carles Ribas, ha demanat disculpes pel maldecaps que s’han provocat al centenar de persones que aquest matí s’han desplaçat fins al Teatre Municipal. “Quan ens hem trobat amb el problema, hem intentat gestionar-lo el millor que hem sabut”, per aquesta raó, ha manifestat Ribas, “hem distribuït la gent que havia vingut entre el primer i el segon passi”.“Estava previst que hi hagués molta gent, però els pics de demanda normalment provoquen comportaments anòmals a l’aplicació”, ha explicat el responsable de l’empresa Kookin, Fernando Martín, que ha afegit que l’error “s’ha aïllat perquè la gent que estava a taquilla pogués aconseguir les entrades”.

Les entrades, tant per a les localitats disponibles del primer passi com per a les del segon, es podran adquirir de nou el proper dimarts 19 a partir de les 13 h només a través d’Internet, mitjançant la plataforma de Koobin. Actualment queden 400 localitats lliures entre les dues sessions.

El dilluns 25 d’abril s’han programat una sèrie d’actes al voltant de l’estrena del capítol. Al matí, el Teatre Municipal serà l’escenari de la realització en directe del programa “El món a RAC1”, conduït pel periodista Jordi Basté. A les 18 h, es projectarà el documental Taller Canal +, sobre la cinquena temporada de la sèrie. A les 20 h tindrà lloc el primer passi de l’episodi “The red woman” i, un cop finalitzi, es passarà el documental Juego de Tronos T6. Viaje a España, en el qual es podran veure les diferents localitzacions d'aquesta sisena temporada, entre les quals hi ha Girona. Posteriorment, i per acabar la jornada, tindrà lloc el segon passi del primer capítol de la nova temporada de la sèrie i seguidament el documental de nou.

Durant la setmana del 25 d’abril a l’1 de maig el consistori es decorarà amb elements de la popular producció televisiva d’HBO i els dies 25 i 26 d'abril, de les 9.30 a les 13.30 h i de les 16 a 20 h, s'instal·larà a la planta baixa del Teatre Municipal el famós tron de la sèrie, que arribarà a Girona gràcies a Movistar+. La sisena temporada de Joc de trons que s’estrena a Girona s’emet en exclusiva a Movistar+ a partir del 24 d’abril. El 25 d’abril podreu seguir l’esdeveniment a través del perfil de Twitter de Cultura de l’Ajuntament de Girona (@cultura_gi) i l’etiqueta #GoTGirona.

Tornar