Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un concert de Phoac i el projecte museístic interactiu Oasi Sonor donaran el tret de sortida de la 34a edició del Mostrar’t

La mostra s’inaugurarà aquest dissabte 22 de gener a les 12 h del migdia a l’exterior de L’Estació Espai Jove

Imatge del cartell d’enguany del Mostrar’t i una imatge del grup Phoac

La 34a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove arrencarà aquest dissabte, dia 22 de gener, amb una actuació musical i un projecte museístic interactiu. Per inaugurar la mostra, i en col·laboració amb el festival Neu!, a les 12 h tindrà lloc el concert de Phoac, un cantant, compositor i productor que ha format part de l’escena musical nacional des de mitjans de 2010, participant en diferents bandes com North State, col·laborant amb b1n0, i ara començant la seva carrera en solitari. 

Paral·lelament, a la zona de les palmeres del parc Central de Rafel Masó i Valentí, entre les 12 i les 18 h, tindrà lloc l’Oasi Sonor, un projecte de museïtzació interactiva del laboratori creatiu d’experiències sensorials Lighthink Lab. Es tracta d’una obra cocreada per set artistes que ja havien participat en anteriors edicions del Mostrar’t. Concretament, hi treballaran l’Alícia Bullich, l’Aura Cosmica, l’Esteve Holgado, en Joan Domínguez, la Linette Mensen, la Berta Llenas i en Yan Visuals. 

Aquest projecte museístic s’ha impulsat en el marc del  PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona. 

Mostrar’t va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creadores en l’àmbit de les arts plàstiques de la ciutat i rodalies. Aquest any, l’Estació Espai Jove acollirà diverses propostes artístiques fins al mes de juny: del 24 de gener al 24 de febrer, s’hi mostrarà l’obra de la pintora Aurora Peres; de l’1 al 31 de març, la de l’escultor Pep Boadas; del 4 d’abril al 5 de maig, la de l’artista Marc Agustí, i del 9 de maig al 10 de juny, de la poeta Karla Martí.

L’entrada a totes les activitats serà gratuïta. Podeu ampliar la informació al web de L’Estació Espai Jove www.girona.cat/estacio.  

Tornar