Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L'Ajuntament de Girona obre una nova convocatòria de beques d’allotjament en residències universitàries del curs 2021-2022

Els ajuts, que es podran sol·licitar fins al 9 d’agost, cobreixen part de les despeses d’allotjament a les residències del grup SIRESA de Girona i Barcelona durant el període acadèmic 2021-2022

L’Ajuntament de Girona ha obert una nova convocatòria de beques d’ajuda d’allotjament a les residències d’estudiants de l’empresa SIRESA Campus al barri de Palau-sacosta de Girona i a la plaça de Lesseps de Barcelona. Aquests ajuts permetrien cobrir part de les despeses d’allotjament en aquestes instal·lacions durant el període acadèmic del curs 2021-2022.

Concretament, s’ofereixen dues ajudes d’allotjament universitari per a la residència de Girona, de la qual la companyia és titular d’una concessió administrativa per a la seva explotació, i tres beques per a la residència que l’empresa gestiona al centre de la ciutat de Barcelona. Totes les beques seran al 100%.

L’objectiu de la proposta és facilitar l’accés a l’habitatge al col·lectiu d’alumnat universitari i donar suport al jovent en la construcció dels seus itineraris acadèmics i professionals.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 9 d’agost del 2021. Podeu consultar els requisits que han de complir les persones sol·licitants, així com més informació sobre les bases de les beques al web web.girona.cat/becaresa o bé contactant amb L’Estació Espai Jove.

Convocatòria 2021
Tornar