Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove presenta la 32a edició del Mostrar’t amb un nou format totalment virtual

A través de continguts audiovisuals les persones artistes mostraran el seu treball i com viuen els processos creatius

Imatge del cartell de la 32a edició del Mostrar’t.

L’Estació Espai Jove ha adaptat la 32a edició del Mostrar’t a un format virtual davant la pandèmia de la COVID-19. Enguany, a través de continguts audiovisuals les persones artistes mostraran el seu treball i com viuen els processos creatius. Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creadores de la ciutat i rodalia. Més de 130 artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys.

"Al llarg dels anys hem pogut veure com estar en contacte amb l’art i l’experiència de crear una obra fa que les persones joves desenvolupin un seguit d’habilitats per a la vida que els permet connectar molt amb si mateixes a l’hora d’escollir el seu itinerari", assegura la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya, que afirma que "des de L’Estació Espai Jove es treballa perquè cadascú pugui trobar el seu camí fent una anàlisi profunda de les seves necessitats i inquietuds. És per aquest motiu que el projecte continua amb força i segueix creixent any rere any".

Els vídeos es podran veure cada setmana al perfil d’Instagram de L’Estació (@estacioespaijove). Avui es publicarà el primer contingut d’aquesta edició, en què es podrà veure el treball de la il·lustradora Marta Bellvehí. El dia 22 d’abril es publicarà el vídeo del fotògraf Jordi Rigau, el 29 d’abril es coneixerà l’obra de l’artista visual Linette Mensen i el dijous 6 de maig tancarà la mostra virtual l’artista d’arts plàstiques Joan Domínguez.
 

Tornar