Header: L'Estació Espai Jove

L'Estació Espai Jove

Xarxes: Joventut

Xarxes: L'Estació Espai Jove

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Estació Espai Jove presenta “El Rodamón Go!”, una iniciativa per ajudar els joves a viure a l’estranger en temps de COVID-19

Del 19 al 27 d’octubre, l’equipament ha programat diferents activitats encarades a donar informació als nois i noies sobre com viure una experiència a Europa

Trobar el moment de marxar per tenir una experiència a l'estranger és un dels primers inconvenients a l'hora de prendre la decisió, i ara, amb la COVID-19, aquest dubte s'aguditza. Per això, L'Estació Espai Jove, des del Servei de Mobilitat Internacional, ha creat “El Rodamón Go!”, un nou esdeveniment amb propostes en diversos formats com emissions en directe a través d’Instagram (@elrodamon.cat), un concurs fotogràfic o la presentació de nous continguts audiovisuals d’interès. Tot plegat amb l’objectiu d’informar i orientar sobre les diferents possibilitats que té el jovent de viure experiències significatives a Europa en l’actual moment.

“Des de L’Estació Espai Jove es continua apostant perquè el jovent tingui l’oportunitat de tenir experiències de mobilitat, siguin a prop o lluny”, assegura la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya. “La situació actual ens obliga a plantejar-nos la mobilitat internacional amb més cura, consciència i determinació; exigint-nos, ara més que mai, prendre decisions reflexionades, basades en la situació i realitat canviants, les limitacions, però també les oportunitats que se’ns generen arran del moment d’excepcionalitat en què ens trobem”, afirma Moya.

Tots els tallers aniran a càrrec de diferents conferenciants experts en el tema acompanyats d’usuaris i usuàries del Servei de Mobilitat internacional que han viscut o viuen actualment a l'estranger. Aquests compartiran la seva experiència en primera persona. 

Les sessions, organitzades pel Servei de Mobilitat Internacional de L’Estació Espai Jove, equipament juvenil de l’Ajuntament de Girona, seran gratuïtes i amb inscripció prèvia a girona.cat/estacio. La proposta s’ha organitzat amb el suport de la Diputació de Girona i Europa Direct Girona. Cal destacar, que totes les activitats estaran adaptades a la normativa vigent en cada moment per frenar la COVID-19. 

D’altra banda, al web elrodamon.cat es poden trobar diferents recursos i informació útil per a joves que es plantegin fer una estada a l'estranger.

Programa d'"El Rodamón Go!"
Tornar