Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Pas endavant per a la reposició del parquet al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

L’Ajuntament de Girona ha iniciat la licitació per a l’adquisició i instal·lació del material i, paral·lelament, aquesta setmana ha adjudicat la contractació del lloguer temporal d'un paviment esportiu desmuntable per l’equipament

L’Ajuntament de Girona ha adjudicat aquesta setmana la contractació del lloguer temporal d'un paviment esportiu desmuntable per la pista principal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, mitjançant el procediment obert simplificat abreujat. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Soluciones decorativas Ibaizabal SL per un import de 29.403 euros (IVA inclòs). 

Es tracta d’una actuació provisional per un període màxim de 4 mesos, prorrogable a 5 mesos, que té per objectiu assegurar l’ús del pavelló mentre no es reposa el parquet definitiu.

En aquesta línia, de forma paral·lela, el consistori gironí ha iniciat la licitació per a l’adquisició i instal·lació del nou parquet que ha de permetre la pràctica professional de diferents esports d’alt nivell i, especialment, dels clubs de bàsquet Uni Girona i Bàsquet Girona, així com de l’equip de bàsquet en cadires de rodes de l’Associació MIFAS, i de patinatge artístic. A més, el paviment complirà amb la nova normativa FIBA nivell 1, de la Federació Internacional de Bàsquet, que entrarà en vigor a partir de l’1 d’octubre del 2020.

El procediment de licitació, que fixa un pressupost base de 157.823,98 euros (IVA inclòs), es troba en fase de presentació d'ofertes i el termini finalitza el dia 14 d'agost. Està previst que el subministrament i instal·lació del parquet es faci en el termini màxim de 8 setmanes a partir de la formalització del contracte.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha destacat l’esforç del consistori per reprendre l’activitat al pavelló municipal de cara a les properes setmanes. “Malgrat tots els entrebancs que hem anat passant a la ciutat des de l’inici de l’any, podem garantir que els equips professionals podran començar a entrenar amb normalitat i amb un parquet en condicions. Hem treballat a contrarellotge per tenir l’equipament esportiu a punt per iniciar la temporada”, ha explicat.

El nou parquet substituirà el paviment de què disposava la pista principal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau i que va quedar malmès pel temporal “Glòria” del passat mes de gener.

Tornar