Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona oferirà activitats de pilates, de ioga, i de condicionament físic, to i GAC aquest estiu

Les preinscripcions per participar a l’oferta fisicoesportiva municipal durant els mesos de juliol i setembre estan obertes fins al 14 de juny

L’Ajuntament de Girona oferirà durant els mesos de juliol i setembre d’aquest any un total de tres activitats fisicoesportives per a adults al Pavelló Municipal-Girona Fontajau. Concretament, es faran sessions de pilates, de ioga, i de condicionament físic, to i GAC. Mentre que les activitats fisicoesportives es podran dur a terme com es feia habitualment, aquest any no hi haurà oferta d’activitats aquàtiques.

Les restriccions d’aforament previstes per la normativa i els protocols establerts per part del govern de l’Estat i de la Generalitat de Catalunya motivats pel COVID-19 fan molt difícil la convivència entre el bany lliure i la programació de cursos. Per evitar riscos, tampoc hi haurà oferta ni per a infants ni per a la gent gran.

El període de preinscripció ha començat avui i estarà obert fins al dijous 14 de juny, inclòs. A partir del dilluns 17 de juny es podran fer inscripcions en aquelles activitats en què hagin quedat places lliures.

Podeu consultar més informació al web del Servei Municipal d’Esports i a l’adreça electrònica: activitatsesports@ajgirona.cat
 

Llibret de programació
Cartell
Tornar