Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona arriba aquest any a la seva vintena edició

L’activitat es portarà a terme el diumenge 15 de març, de 9 a 17 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

L’Ajuntament de Girona organitza un any més el Campionat de Funky Hip Hop Ciutat de Girona, que aquest any arriba a la seva vintena edició, i que tindrà lloc el diumenge 15 de març, de 9 a 17 h, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Les inscripcions per participar-hi encara estan obertes al següent enllaç, i es podran efectuar fins al proper dilluns, dia 9 de març del 2020.

L’objectiu de l’organització és que aquest any les xifres d’esportistes inscrits igualin les de l’edició passada, on van haver-hi un total de 99 actuacions i la participació de 840 ballarins i ballarines.

L’activitat començarà amb la categoria més petita, la prebenjamina, i acabarà amb la categoria Professional, dirigida al professorat, i Prèmium, destinada a pares i mares. En total, les persones participants competiran en dotze categories diferents. 

Per poder assistir al campionat com a públic, es poden comprar entrades en línia mitjançant el web del campionat o a les taquilles del Pavelló el mateix diumenge, a partir de les 8 i fins a les 16 h, per un preu de 4 euros per persona. Les entrades són numerades i l’aforament és de 2.860 persones.

El campionat està organitzat per l’Ajuntament de Girona a través del Servei Municipal d’Esports i compta amb la col·laboració de Veri – Aigües del Pirineu, Tukos, Flexfit i Urban Classics.

Es pot consultar més informació sobre l’esdeveniment al web www.girona.cat/esports.
 

Tornar