Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La 13a edició de la Marató per La Marató de TV3 recapta més de 3.000 euros per destinar a la iniciativa solidària

La prova atlètica, organitzada per l'Ajuntament de Girona, el Club Atletisme Girona i el cos de Bombers de la Regió de Girona, es va fer diumenge passat.

Crèdits: Ajuntament de Girona (autor Antoni Bautista)

La 13a edició de la Marató per La Marató de TV3, que va tenir lloc diumenge passat, ha aconseguit recaptar un total de 3.232,59 euros. La prova, que com a la finalitat de contribuir a la iniciativa solidària de TV3, està organitzada per l’Ajuntament de Girona, a través del Servei d’Esports; el Club Atletisme Girona i el de Bombers de la Regió de Girona.

Diumenge passat, dia 15 de desembre, atletes del Club Atletisme Girona i el cos de bombers, corrent en binomi i totalment equipats amb l’equip d’intervenció i l’equip de respiració (en modalitat de relleus), van córrer 37 voltes a un circuit urbà fins a completar el recorregut d’una marató (42,195 km).

El centre neuràlgic de la prova va ser la cantonada del carrer de Santa Clara amb el pont de Pedra. El circuit urbà va recórrer el carrer Nou, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Ramon Folch, la plaça de la Independència i novament el carrer de Santa Clara.

El grup de percussió gironí Bloc Quilombo també va participar-hi, amenitzant l'esdeveniment i donant energia a tots els corredors i corredores.

L’objectiu va ser mobilitzar tant a atletes populars com ocasionals, a caminants, a ciutadans i ciutadanes perquè fessin un donatiu per a La Marató de TV3, i realitzessin una o més voltes acompanyant als i les atletes que realitzaven la totalitat del recorregut.

Tornar