Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona organitza el 24è Cros Ciutat de Girona el 13 de novembre al parc de les Ribes del Ter

La prova està inclosa dins el Circuit Gironí de Cros 2022-2023 que acull un total de 8 competicions fins al 26 de febrer

Imatges de l’edició anterior de la cursa.

El parc de les Ribes del Ter acollirà aquest diumenge, dia 13 de novembre, el 24è Cros Ciutat de Girona, la prova inclosa en el Circuit Gironí de Cros 2022-2023. Organitzat per l’Ajuntament de Girona i pel Consell Esportiu del Gironès, serà puntuable per al Circuit Gironí de Cros, puntuable pel Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i pel 18è Trofeu Diputació de Girona, com en edicions passades.  

Les proves s’iniciaran a les 9.15 h amb la categoria sub16 masculí – cadet. Al llarg del matí, un total de 15 categories tindran la seva sortida fins a les 13.50 h. “El Cros Ciutat de Girona també vol incentivar la mainada més petita a participar en aquesta prova esportiva amb la categoria anomenada Barrufets adreçada a nens i nenes nascuts el 2017 i posterior”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran. 

La prova s’inclou dins el Circuit Gironí de Cros, que enguany arriba al seu 31è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i al 18è Trofeu Diputació de Girona. La competició va començar el 6 de novembre amb la celebració del 48è Cros de Santa Coloma de Farners. En total, es disputaran un total de vuit proves fins al 26 de febrer del 2023 que es tancarà amb el 39è Cros de Sant Hilari Sacalm.

El Cros Ciutat de Girona està organitzat pel Consell Esportiu del Gironès i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Girona, amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, amb el suport de la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, i amb la col·laboració del GEiEG, el Servei d’Esports de la Universitat de Girona i el Club Atletisme Girona. 

Més informació a la web d'esports.

Cartell
Tornar