Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona rep el campió del món de curses d’orientació

La trobada amb l’esportista Albert Herrero ha tingut lloc al pavelló de Fontajau

Imatge de la recepció

El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, ha rebut al corredor del club Aligots Girona Orientació, Albert Herrero, que recentment s’ha proclamat campió del món de curses d’orientació per equips. La trobada va tenir lloc ahir a la tarda al Pavelló Municipal Girona-Fontajau.

Herrero s’ha imposat al 17è Mundial de Rogaining formant parella amb Andris Ansabergs. La competició s’ha celebrat a l’estació d’hivern de Paprsek (Stare Mesto, Moravia, República Txeca). Un total de vuit esportistes del club Aligots Girona Orientació van formar part de l’equip format per 22 esportistes que la Federació de Curses d’Orientació de Catalana va enviar a la competició sota el nom d'Icebug Catalunya. 
 
Vull destacar la important tasca de promoció d’aquest esport que porta a terme el club Aligots Girona Orientació, tant en la categoria absoluta com de base. Aquest treball permet a esportistes de l’entitat assolir destacats èxits, tant en l’àmbit nacional com internacional, com és el cas d’aquest darrer èxit, en el qual un esportista de l’entitat ha pujat al primer esglaó del pòdium en un campionat del món”, explica el regidor Àdam Bertran. 
 
A la recepció també hi van assistir el president del club Aligots Girona, Marc Amat, i el president de la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, Josep Maria Santiago, així com altres esportistes de l’entitat.

Tornar