Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obren les inscripcions per a la 9a Cursa de la Dona de Girona

La prova esportiva, que enguany recupera el format presencial, tindrà lloc el diumenge 9 d’octubre

Fotografia de la 4a edició de la Cursa de la Dona, corresponent a l’any 2017

La Cursa de la Dona de Girona es prepara per celebrar la seva novena edició i ja ha obert les inscripcions, que es poden fer a través del web de l’esdeveniment. Després de dos anys de virtualitat amb motiu de la pandèmia, la prova esportiva recupera el format presencial i l’objectiu de mobilitzar el major nombre de població femenina de la demarcació.

La data escollida és el diumenge 9 d’octubre. Aquell dia, l’Ajuntament de Girona i el Club Esportiu Esports Parra, organitzadors de la prova, volen tornar a omplir la ciutat de dones de totes les edats amb ganes de gaudir d'una matinal festiva i esportiva.

Com era habitual, es tornaran a fer entrenaments previs gratuïts per preparar la cursa. Començaran el dimecres 10 d’agost i es faran cada setmana fins al dia de la cursa organitzats en tres grups, un per a aquelles dones que ja estan acostumades a córrer, un segon per a les que combinen córrer i caminar, i un tercer, per a les que caminen. El punt de trobada serà el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau amb sortida a les 19.45 h per al grup de les caminadores i a les 20.00 h per al grup de les corredores i les que alternen caminar i córrer. El dia 5 d’octubre, coincidint amb el darrer entrenament abans de la cursa, es farà una activitat final a La Copa.

“Un any més, la cursa manté el seu esperit de promoció dels hàbits saludables i la pràctica de l’activitat esportiva entre el col·lectiu femení”, ha afirmat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha dit que “tenim moltes ganes de tornar a veure el caliu dels entrenaments precursa que es varen iniciar ja en la primera edició i que any rere any creixien en nombre de participants”.

El preu de la cursa és de 9 euros fins al 22 de setembre. A partir de llavors, la inscripció costarà 11 euros i, la setmana prèvia a la prova, a partir del 3 d’octubre, serà de 15 euros. Totes les dones participants disposaran d’una assegurança d’accidents, d’entrenaments previs amb l’assessorament de les entrenadores de la cursa, de la samarreta commemorativa, del dorsal amb accés a l’avituallament, i de servei de guarda-roba, dutxes, vestidors i lavabo.

Podeu consultar més informació sobre la 9a Cursa de la Dona de Girona al web www.cursadeladonagirona.com

Tornar