Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà el Catalunya-Jamaica el proper mes de maig

La selecció catalana absoluta de futbol masculí s’enfrontarà al combinat de Jamaica el dimecres 25 de maig, a les 18.45 h, a l’Estadi de Montilivi, i s’emetrà en directe per TV3

Girona acollirà de nou un partit de la selecció catalana absoluta masculina de futbol, després de fer-ho per última vegada en el duel disputat el 2019 davant Veneçuela. Catalunya tornarà a trepitjar l’Estadi de Montilivi per jugar contra Jamaica el dimecres dia 25 de maig, a les 18.45 hores, en un partit que es podrà veure en directe per Televisió de Catalunya (TV3).

El combinat català s’enfrontarà a un rival que es troba actualment en el número 64 del rànquing mundial de la FIFA. Cal recordar que aquest partit amistós estava programat per l’any 2020 i es va haver de suspendre a causa de la irrupció de la COVID-19.

“El Catalunya-Jamaica és una oportunitat per estar al costat de la nostra selecció nacional i de la Federació Catalana de Futbol. És tot un orgull poder-los donar la benvinguda a la ciutat de Girona. L’esport és una part clau del nostre estil de vida, i un dels elements que fan de Girona un referent de qualitat de vida, però per mantenir aquest privilegi cal tenir un esport de primera divisió en tots els sentits, des de la base fins a l’elit”, ha explicat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

Per la seva banda, el regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran, ha afegit que “des del govern apostem per la nostra selecció nacional i hi donem suport, com no podia ser d'una altra manera, i esperem que algun dia la selecció catalana pugui deixar de ser vetada políticament i tenir ple reconeixement arreu”. Bertran també ha agraït “a les diferents institucions, a la Federació Catalana de Futbol i al Girona FC les facilitats i bon fer”. “Tindreu a l'Ajuntament de Girona un ferm aliat”, ha dit Bertran.

Els futbolistes dirigits per Gerard López jugaran contra una selecció jamaicana que suma dues participacions a la Copa Amèrica en les edicions del 2015 i 2016, i que es va proclamar subcampiona de la Copa d’Or de la Confederació del Nord, Centreamèrica i el Carib de Futbol Associació (CONCACAF) en dues ocasions, el 2015 i el 2017. El combinat caribeny està entrenat per Paul Hall, i entre els futbolistes que poden entrar a la convocatòria s’hi troben Leon Bailey, Bobby Reid, Adrian Mariappa, Liam Moore o Shamar Nicholson.

Tornar