Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona oferirà un total de 24 activitats fisicoesportives i aquàtiques aquest estiu

El període de preinscripcions per participar-hi s’obrirà el 25 d’abril i finalitzarà el 8 de maig.

L’Ajuntament de Girona oferirà principalment durant els mesos de juliol i setembre un total de 24 cursos esportius per a totes les edats. Aquestes propostes es divideixen en activitats aquàtiques i en fisicoesportives, i es podran realitzar a les piscines municipals de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i Palau, i als pavellons municipals de Girona-Fontajau i Palau.

Pel que fa a les activitats fisicoesportives, es duran a terme cursos de pilates, ioga i condicionament físic, to i GAC durant els mesos de juliol i setembre. En aquest cas, les propostes s’adrecen a persones d’entre 17 i 64 anys.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, s’oferiran cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys; l’escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys, i l’escola aquàtica per a nois i noies d’11 a 17 anys al llarg dels mesos de juny i juliol. També es duran a terme sessions de fitness aquàtic per a persones adultes al setembre.

Com a novetat, enguany s’incorporaran a l’oferta dues activitats noves adreçades al col·lectiu de més de 65 anys, que ampliaran el ventall de propostes municipals enfocades a tota la ciutadania. Durant el mes de juliol tindrà lloc l’activitat aquàtica “Hidrogimnàstica”, mentre que el mes de setembre s’ha planificat l’activitat fisicoesportiva “Gimnàstica dolça”, totes dues al Complex Esportiu de Palau.

La proposta d’activitats fisicoesportives i aquàtiques d’estiu permet donar continuïtat a la programació que s’està portant a terme en diferents equipaments municipals al llarg del curs,  en què la pràctica regular d’activitat física serveix com a mitjà de millora de la salut i de la qualitat de vida de les persones”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

El període de preinscripció s’obrirà el 25 d’abril i finalitzarà el 8 de maig, i el tràmit s’haurà de fer en línia a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona. A partir del 13 de maig es farà pública l’assignació de places i es mantindran obertes les inscripcions en aquelles activitats en què hagin quedat places lliures.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de les activitats d’estiu, on hi ha el llibret d’activitats, o enviar un correu a: activitatsesports@ajgirona.cat

Llibret informatiu
Tornar