Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Club de futbol Santa Eugènia ha assolit el primer premi de la categoria “Foment dels Valors” de la 5a edició dels Premis Solidaris de la Fundació Catalana de Futbol

L'entrega de premis va tenir lloc el passat 21 de febrer a l’antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona)

Imatge del president Ricard Calvet Vila recollint el guardó
Font: Federació Catalana de Futbol

El passat 21 de febrer va tenir lloc a l’antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona) la cinquena edició dels premis solidaris que atorga la Fundació Catalana de Futbol, on enguany s’ha reconegut la solidaritat, el joc net i l’ètica esportiva de clubs, futbolistes i persones vinculades al futbol català.

Aquests premis dividits en diferents categories (nivell individual i col·lectiu) tenen com a objectiu premiar aquelles iniciatives i activitats de tot el territori català que promouen els valors, la solidaritat, el respecte, el joc net i l’ètica esportiva en l’àmbit del futbol. 

El Club de Futbol Santa Eugènia ha guanyat el primer premi “Foment dels Valors” a la diversitat cultura com a bandera. El club gironí està format per infants i joves dels barris de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís, compta amb jugadors, jugadores i entrenadors de fins a 12 nacionalitats diferents de procedència europea, africana, americana i asiàtica, essent una de les entitats més internacionals. El premi és un reconeixement a la gran tasca social que fa el club des de fa 40 anys.

El segon premi ha estat per a l’AE Ramassà-Futbol Femení inclusiu (futbol com a eina d’integració), i el tercer per al CF Base Vilobí 2015 (Aliments solidaris contra la pobresa).

Tornar