Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona entrega la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer 

En la darrera edició de l’esdeveniment esportiu es van recollir 1.500 euros que es destinaran a la campanya “Nassos contra el càncer”

Aquest migdia el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, ha fet entrega de la recaptació de la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre a la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Lluïsa Ferrer. També ha participat en l’acte de lliurament el vicepresident del Club Atletisme Girona, Antoni Bautista, ja que la cursa està coorganitzada per l’Ajuntament de Girona i el Club.

La prova esportiva celebrada el passat 31 de desembre va aconseguir 1.500 euros provinents de l’euro solidari de cada inscripció. Cal recordar que, en aquesta 16a edició, la cursa es va limitar a 1.500 persones participants a causa les mesures contra la COVID-19 vigents en aquell moment. 

L’import assolit es destinarà a la campanya “Nassos contra el càncer” de la FECEC per lluitar contra la malaltia i promoure hàbits de vida saludables. La FECEC està integrada per diverses entitats que lluiten contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona. 

“Volem agrair a totes les persones participants a la cursa que un any més ens hagin ajudat a col·laborar amb ‘Nassos contra el Càncer’, especialment en aquesta 16a edició de la Sant Silvestre, en què hi participaven també persones en cadira de rodes, i que va ser més inclusiva que mai”, ha destacat el regidor d’Educació, Infància i Esports del consistori, Àdam Bertran.

Tornar