Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona tindrà dos camps nous de futbol-7 de gespa artificial a Germans Sàbat i a Fontajau

Aquests nous equipaments es construiran en l’espai que ocupaven fins ara els camps de futbol -7, que disposaven d’un paviment de sauló en les respectives instal·lacions

Fotografia del camp de futbol -7 de Fontajau

Girona tindrà dos camps nous de futbol-7 de gespa artificial als barris de Germans Sàbat i de Fontajau. Per fer-ho possible, l’Ajuntament de Girona renovarà els equipaments esportius que ja hi havia fins ara, però que disposaven d’un paviment de sauló antiquat. A més de la instal·lació de gespa artificial de darrera generació en els dos camps, les actuacions comportaran els treballs de moviment de terres necessari per l’acondiciament de l’entorn i de la recollida d’aigües, la implementació d’un sistema de rec amb canons emergents, l’arribada de subministraments, la construcció d’un tancament perimetral i millores en el sistema d’enllumenat, entre d’altres.

Les entitats beneficiaries d’aquests equipaments renovats seran l’Escola de futbol Gironès-Sàbat, els Veterans Germans Sàbat, l’Atlètic Sant Ponç i el Gerunda FC.

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, “aquestes obres donen resposta a una reindinvicació de les actuals entitats usuàries, i suposaran una millora de la qualitat i funcionalitat de l’espai per a la pràctica esportiva. Les actuacions estaven incloses entre les accions previstes en el Pla Estratègic de l’Esport Local”.

Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Sports and Landscape SL., per un import total de 440.804,66 euros (IVA inclòs) i tenen una previsió de durada d’un mes.

Tornar