Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona renova la gespa artificial del camp de futbol de Germans Sàbat

Està previst que els treballs comencin aquest mateix divendres, dia 15 d’octubre, i tenen una durada estimada de tres setmanes.

Imatge del camp principal F-11

L’Ajuntament de Girona té previst començar a renovar aquesta setmana la gespa artificial del camp de futbol municipal de Germans Sàbat, que es va instal·lar l’any 2006. Els treballs consisteixen en la retirada del paviment existent i la instal·lació d’un nou paviment de gespa artificial en diferents espais esportius d’aquesta instal·lació. Concretament, s’actuarà al camp de futbol-11, a la pista poliesportiva i a la zona d’entrenaments de porters. També es realitzaran millores en la instal·lació del reg.

La renovació de la gespa hauria de començar aquest mateix divendres, dia 15 d’octubre, i té una durada estimada de tres setmanes. Mentre durin els treballs, el Club Escola de Futbol Gironès-Sàbat, portarà a terme els entrenaments i partits en altres camps municipals de la ciutat.

“Aquesta actuació suposarà una millora qualitativa de la pràctica esportiva d’aquesta instal·lació, i ja estava contemplada dins les propostes d’intervenció del Pla Estratègic de l'Esport Local i el Mapa d'Instal·lacions i Equipaments del Municipi de Girona”, ha assegurat el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Sports and Landscape SL, per un import de de 154.093,50 euros (IVA inclòs). A la licitació del contracte s’hi van presentar nou empreses.

Tornar