Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona oferirà 2.006 places per practicar activitat física durant el curs 2021-2022

Hi haurà un total de 95 propostes d’activitats fisicoesportives i aquàtiques que comptaran amb mesures de seguretat per la COVID-19. El període de preinscripció començarà el 24 d’agost i finalitzarà el 5 de setembre.

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d’Esports, oferirà 2.006 places per practicar activitat física durant el proper curs 2021-2022. En total hi haurà 95 propostes d’activitats fisicoesportives i aquàtiques que comptaran amb mesures de seguretat per la COVID-19. El període de preinscripció començarà aquest proper dimarts, dia 24 d’agost, i finalitzarà el diumenge 5 de setembre.

Les propostes de la programació esportiva municipal es portaran a terme als pavellons municipals de Palau i Fontajau, a les piscines municipals de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, als centres escolars Joan Bruguera, Verd i Pericot, i als locals socials de Sant Daniel i Germans Sàbat – Taialà.

Com a novetat, aquest any s’oferirà pilates al Pavelló Municipal de Girona-Fontajau en un nou horari, a les 7.30 h, i escola de tenis tant per a nens i nenes de 4 i 5 anys com per a joves majors de 18 anys, cada divendres a la zona esportiva de la Devesa. A més, enguany també s’ampliarà l’oferta de les activitats fisicoesportives a la sala d’activitats de la piscina municipal de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla.

L’oferta d’activitats fisicoesportives i aquàtiques està dissenyada pensant en les diferents franges d’edat de la ciutadania, i inclou propostes de diferents intensitats i característiques tècniques. “Obrim les inscripcions i animo tothom a apuntar-se a les activitats que es desenvoluparan en uns equipaments que compleixen les garanties de seguretat necessàries per evitar contagis de la COVID-19, com hem estat demostrant durant tot aquest temps”, ha assegurat el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que ha afirmat que “l’objectiu de l’oferta és de fomentar i promoure la pràctica de l'activitat física i de l'esport, així com de millorar els hàbits esportius de  la ciutadania”.

L’inici de les activitats està previst per a la setmana de l’1 d’octubre. Podeu consultar tota la informació de les activitats, la programació, el calendari, el procés de preinscripció o el sistema d’adjudicació de places al web del Servei Municipal d’Esports.

Llibret de l'oferta d'activitats 2021-2022
Activitats fisicoesportives i aquàtiques d'hivern. Curs 2021-2022
Sistema d'inscripcions
Tornar