Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Diputació de Girona dona suport a la renovació de paviments esportius en instal·lacions municipals

La renovació del parquet de la pista central del pavelló municipal Girona-Fontajau

Amb motiu del programa de subvencions de l’àmbit esportiu que ofereix la Diputació de Girona als municipis de la demarcació, l’Ajuntament de Girona enguany ha rebut suport per la renovació del paviment esportiu de la pista principal del pavelló municipal Girona-Fontajau.

A principis d’any es va instal·lar el nou parquet a la pista central del pavelló, subministrat per l’empresa “Soluciones Deportivas Ibaizabal”. Un paviment desmuntable d’última generació i amb el marcatge de les línies de joc és de les mides reglamentàries conforme normativa FIBA.

El Pavelló Municipal Girona-Fontajau, equipament esportiu emblemàtic de Girona, disposa d’una pista principal coberta amb parquet desmuntable, que és utilitzada per diverses entitats de la ciutat, entre ells hi ha l’equip femení de l’Uni Girona que competeix a màxima categoria de la Lliga femenina Endesa; i l’equip del Club Bàsquet Girona que competeix a la Lliga masculina LEB OR. La pista principal també és utilitzada i és apte per a patinatge artístic i per bàsquet en cadira de rodes.

Tornar