Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ofereix activitats fisicoesportives i aquàtiques aquest estiu

El període de preinscripció a les propostes s’obre avui i finalitzarà el 23 de maig

L’Ajuntament de Girona ofereix durant els mesos de juny, juliol i setembre cursos esportius per a totes les edats, seguint les mesures de seguretat necessàries davant la COVID-19. Aquestes propostes es divideixen en activitats aquàtiques i en fisicoesportives, i es podran fer a les piscines municipals de Santa Eugènia – Can Gibert del Pla i Palau, i al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. 

"En aquest any excepcional que ens hem hagut d'anar adaptant constantment a totes les realitats fruit de les restriccions per evitar la propagació de la pandèmia, no s'ha pogut dur a terme amb normalitat tota l'activitat. Ara a l'estiu és una bona oportunitat per recuperar aquest temps. Obrim les inscripcions i animo tothom a apuntar-se a les activitats que es desenvoluparan en uns equipaments que compleixen les màximes garanties de seguretat, com hem estat demostrant durant tot aquest temps", assegura el regidor d'Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran.

Pel que fa a les activitats fisicoesportives, es duran a terme cursos de pilates, ioga i condicionament físic, to i GAC durant els mesos de juliol i setembre. Pel que fa a les activitats aquàtiques, s’ofereixen cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, l’escoleta aquàtica per a nens i nenes de 6 a 10 anys i l’escola aquàtica per a joves d’11 a 17 anys pels mesos de juny i juliol. També es durà a terme aiguafitness per a persones adultes al setembre.

El període de preinscripció s’obre avui i finalitzarà el diumenge 23 de maig; el tràmit és en línia a través del sistema d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona. A partir del dimecres 26 de maig es podran fer inscripcions en aquelles activitats que hagin quedat places lliures. 

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de les activitats d’estiu o enviar un correu a: activitatsesports@ajgirona.cat.  

Tornar