Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona habilitarà l’Auditori i els pavellons de Fontajau, Montfalgars i Palau 1 com a seus electorals pel 14-F

El consistori ha buscat espais més grans, amb més accessos i ventilació per tal de garantir les mesures de seguretat davant la pandèmia de la COVID-19

L’Ajuntament de Girona habilitarà l’Auditori – Palau de Congressos i els pavellons de Fontajau, Montfalgars i Palau 1 com a seus electorals per les eleccions autonòmiques del 14 de febrer. El consistori ha hagut de suprimir aquells locals que no complien les mesures de distància i seguretat decretades per la pandèmia de la COVID-19 i ha buscat espais més grans, amb més accessos i ventilació. La ciutadania pot consultar el punt on ha d’anar a votar a la pàgina web girona.cat/cens.

Entre els principals canvis hi ha la substitució de l’Escola Taialà pel pavelló de Fontajau; de l’Escola Josep Dalmau Carles i de l’edifici del Servei Municipal d’Ocupació pel pavelló Santa Eugènia-Montfalgars; i de l’Estació Espai Jove per l’Auditori de Girona. A més, una part de les meses de l’Escola Pla de Girona s’han traslladat al pavelló de Palau 1; i el mateix cas succeeix al Local social de Montjuïc, on una de les meses s’ha desplaçat al Centre Cívic de Pedret. 

A aquests canvis se’n sumen tres que ja es van aprovar l’any passat. Es tracta del canvi de l’Escola FEDAC - Pont Major pel Centre Cívic Pont Major; del Local social de Vista Alegre per l’Escola Annexa Joan Puigvert; i de l’Escola Vila-roja i del Centre Cívic Onyar pel pavelló de Vila-Roja.

D’altra banda, l’Ajuntament ha establert tot un seguit d’accions als locals electorals perquè en tot moment es garanteixin les mesures de seguretat. És el cas de la distància entre meses electorals, els circuits diferenciats d’entrada i sortida a l’interior dels locals per evitar l’encreuament entre persones o la neteja constant dels locals. 

A més, les cues per votar s’hauran de fer a l’exterior de forma que entrin les persones dins les seus electorals de forma regulada i ordenada. Hi haurà personal municipal que gestionarà les cues a l’exterior i informarà la ciutadania sobre on s’han de situar segons la mesa que els correspongui. També hi haurà un punt d’informació a l’exterior dels centres per ajudar a localitzar la mesa i el local en cas que no se sàpiga.  

Tota la informació sobre les pròximes eleccions està recollida a la pàgina web girona.cat/cens. A més, l’Ajuntament de Girona ha elaborat un document de preguntes freqüents per resoldre aquells dubtes que puguin sorgir sobre el funcionament dels col·legis electorals. 

Preguntes freqüents sobre les eleccions
Tornar