Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona aprova l’enderroc de l’antiga fàbrica Simon i el canvi de gespa del camp de futbol de Germans Sàbat

El consistori ha donat llum verda als dos projectes avui per Junta de Govern Local.

Font: CRDI

L’Ajuntament de Girona ha aprovat avui per Junta de Govern Local l’enderroc parcial de l’antiga fàbrica Simon i el canvi de gespa artificial del camp de futbol municipal del barri de Germans Sàbat. Està previst que els treballs dels dos projectes es portin a terme durant l’estiu. 

Per una banda, el consistori ha donat llum verda a l’enderroc d’algunes de les construccions que formen part de l’antiga fàbrica Simon, situades al carrer de Barcelona. Concretament, es tracta dels números 142 i 144 d’aquesta via, un espai on està previst ubicar el nou institut Ermessenda de Girona. El pressupost del projecte ascendeix fins als 388.068,19 euros (IVA inclòs) i, abans de licitar els treballs, el consistori haurà d’aprovar una partida complementària que estava prevista en el Pla d’Inversions 2021. 

L’enderrocament és una de les actuacions necessàries per a la construcció del centre educatiu, ja que per tirar endavant el projecte de rehabilitació de l’edifici, el Departament d’Educació ha de poder disposar exclusivament de les edificacions útils d’aquest espai. En aquest sentit, és imprescindible tirar a terra la part interior de l’edifici, on se situaria el pati de l’institut, perquè quedi lliure de qualsevol edificació existent.

Pel que fa a la renovació de la gespa artificial del camp de futbol de Germans Sàbat, el projecte està pendent ara de licitació i adjudicació amb un import de 192.091 euros (IVA inclòs). Està previst que les obres puguin començar a l’estiu, quan l’activitat a les instal·lacions és més reduïda.

Tornar