Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona acollirà la 14a edició de la Marató per a la Marató de TV3

L’edició d’aquest any canvia de format i el recorregut per córrer o caminar serà de lliure elecció per tal d’evitar les aglomeracions. L’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona han decidit suspendre la Cursa Sant Silvestre perquè les característiques de l’esdeveniment fan inviable celebrar-la enguany amb les restriccions de la pandèmia

La ciutat de Girona acollirà el pròxim diumenge dia 20 de desembre la 14a edició de la Marató per La Marató de TV3. La cursa està organitzada per l’Ajuntament de Girona, a través del Servei d’Esports, pel Club Atletisme Girona i pels Bombers de Girona. Enguany, la cursa tindrà un format diferent per adaptar-se a la COVID-19. 

L’esdeveniment es realitza coincidint amb La Marató de TV3 i enguany, aquest  dia, es col·locarà una carpa al carrer de Santa Clara (a l’altura del pont de Pedra) on les persones  participants hauran d’anar a buscar el seu dorsal, de les 9.30 a les 13.30 h, i tot seguit anar a córrer o caminar per la ciutat o el seu entorn. El recorregut serà lliure per tal d’evitar les aglomeracions. 

L’objectiu és mobilitzar a atletes, a caminants i a la ciutadania en general perquè facin un donatiu per a La Marató de TV3. També hi haurà la possibilitat de recollir el dorsal, els dies previs a la celebració de la Marató, del  9 al 19 de desembre, a l’Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat, dins el seu horari d’obertura.

Des de l’organització de la cursa, s’anima a les persones participants a penjar una foto a les xarxes socials amb el dorsal i que etiquetin el perfil d’Esports de l’Ajuntament de Girona (@esport_gi) i acompanyin la imatge amb els hashtags #LaMaratóTV3 #TocaATothom.

Aquesta és l’alternativa que s’ha decidit portar a terme per evitar les aglomeracions en un mateix punt i moment i que substituirà la cursa tradicional que els atletes del Club Atletisme Girona realitzaven acompanyats per un binomi de bombers totalment equipats en modalitat de relleus. 

D’altra banda, l’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona han decidit suspendre la Cursa Sant Silvestre de Girona i la Mini Sant Silvestre a causa de la pandèmia de la COVID-19. La Sant Silvestre de Girona és una de les curses que compta amb major participació i tradició de tot Catalunya, amb més de 2.250 persones, i serveix per acomiadar l’any de manera esportiva cada 31 de desembre. Les característiques de la cursa han dificultat trobar alternatives per celebrar-la aquest any davant les restriccions marcades pel PROCICAT. És per aquest motiu que s’ha optat, en aquest cas, per suspendre la cursa. Els organitzadors de la cursa són positius i ja pensen en l’edició de l’any 2021 de forma presencial.

Tornar