Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dipsalut ha decidit aturar temporalment el servei de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables

Concretament, s'ha previst una aturada de quinze dies. Després, les dinamitzacions es reprendrien, però limitant-ne l'aforament a un màxim de sis persones.

El passat 25 d’octubre (pel Reial decret 926/2020) es va declarar l’estat d’alarma, per contenir la propagació de les infeccions causades pel SARS-CoV-2.  Posteriorment, en data 30 d’octubre, es va publicar al DOGC la Resolució SLT/2700/2020, per la que es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de COVID-19 al territori de Catalunya. Finalment, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat física del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya va emetre un resum de les restriccions vigents a partir del 30 d’octubre.
 
Atenent a aquestes restriccions per a la contenció de la pandèmia, Dipsalut duu a terme canvis en alguns dels seus serveis. Concretament, us volem informar de les modificacions en el servei de dinamització dels Parcs Urbans de Salut i les Xarxes d'Itineraris Saludables.
 
Els usuaris de les sessions d'exercici en grup del programa de Parcs i Xarxes són, principalment, persones majors de seixanta anys; un dels col·lectius amb més risc de patir complicacions en cas de contraure la COVID-19. Per reduir les interaccions físiques i minimitzar el risc de contagi entre els usuaris de les dinamitzacions, Dipsalut ha decidit aturar temporalment el servei. Concretament, s'ha previst una aturada de quinze dies. Després, les dinamitzacions es reprendrien, però limitant-ne l'aforament a un màxim de sis persones.
 
Us recordem que tant els Parcs Urbans de Salut com les Xarxes d’Itineraris Saludables són equipaments de titularitat municipal, d’acord amb el conveni signat entre els ajuntaments i Dipsalut. Així doncs, els ajuntaments han de donar compliment a tots els requisits de desinfecció, prevenció i condicionament necessaris en aquestes instal·lacions.

Salutacions," Activitat aturada fins Al 15 de novembre i que es reprendrà el dilluns 16 de novembre amb la fòrmula 5+1.
Més informació
Tornar