Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Posada a punt dels equipaments esportius de Girona

Renovada la pista d’entrenament del Pavelló Municipal Girona-Fontajau

El Pavelló Municipal Girona - Fontajau disposa d'una planta baixa (nivell pista) que està estructurada en diferents espais esportius i complementaris, entre els quals hi ha una pista d'entrenament de bàsquet a la pista principal del pavelló. Aquesta pista d'entrenament ocupa l'espai de la grada retràctil del pavelló.

Aquesta pista és utilitzada per l’entrenament i partits d’equips d’esport base de diversos clubs de bàsquet, entre d’altres usos.
El paviment de la pista d'entrenament ocupa una superfície de 464 m2, es composa d'un sistema modular amb llosetes.

La renovació total del paviment de la pista ha quedat enllestida per iniciar els entrenaments d’aquesta temporada 2020-2021.

Acció subvencionada per: 

Gràcies a la Diputació de Girona i a la seva convocatòria de subvencions per al finançament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques gironines. I concretament al Programa 3. Suport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius, ha estat parcialment subvencionada la renovació del paviment de la pista d’entrenament de la pista principal del Pavelló Municipal Girona-Fontajau amb un import de 4.591,84 €.

Tornar