Header: Esports

Esports

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Comunicat de canvi d'ubicació de les activitats dirigides de l'Escola Pericot al gimnàs de CEE Font de l'Abella

En el cas que es vulgui fer un canvi d’activitat, cal que es posin en contacte amb el Servei Municipal d'Esports, abans del 14 de setembre

Informem, abans que es procedeixi a la realització del sorteig i la posterior assignació de places, que l'oferta d'activitats dirigides que havíem programat a l'escola Pericot no la podrem portar a terme en aquest espai per indisponibilitat del gimnàs. Aquest nou espai l'havíem ofert com a alternativa a la programació que durant els cursos anteriors portàvem a terme al gimnàs de l'escola Pla, i que aquest any a causa de la crisi sanitària per la COVID-19 serà utilitzat com a aula.
Amb l’objectiu de continuar oferint activitats esportives al barri, hem treballat per buscar un nou espai. Així, volem comunicar que les activitats les realitzarem al gimnàs de l’escola CEE Font de l’Abella (avinguda de Montilivi, 100, 17003 Girona) amb els mateixos horaris i dies.
Si per qualsevol raó, les persones preinscrites volen fer un canvi d’activitat, cal que es posin en contacte amb nosaltres, abans del 14 de setembre per poder fer el canvi en la seva preinscripció abans de la realització del sorteig.
Gràcies per la vostra confiança i haver fet la preinscripció en l’oferta esportiva del Servei Municipal d’Esports.
Disculpeu les molèsties que us hem pogut ocasionar i desitgem seguir comptant amb vosaltres.

Servei Municipal d’Esport
 

Web activitats fisicoesportives i aquàtiques
Tornar