Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’activa una enquesta oberta a tota la ciutadania per millorar la mobilitat de l’àrea supramunicipal de Girona

L’objectiu és conèixer els hàbits, les necessitats i les preferències de les persones que es mouen pels municipis inclosos.

Des dels ajuntaments de l’àrea supramunicipal de Girona s’ha activat una enquesta en línia per tal de recollir els hàbits, les necessitats i les preferències de la ciutadania envers la mobilitat entre els respectius municipis. L’objectiu és millorar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en patinet, en transport públic, en cotxe o en altres mitjans de transport entre Girona, Aiguaviva, Bescanó, Fornells de la Selva, Llambilles, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix, d’una forma més sostenible, segura, accessible i fàcil. 
 
L’enquesta és anònima i oberta a tota la ciutadania. En ella es pregunta sobre els desplaçaments que diàriament fa la ciutadania i sobre les preferències d’ús dels diferents mitjans de transport. Les persones interessades ja poden respondre-la i hi ha temps fins al 30 de juny. 
 
El qüestionari forma part de l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible Supramunicipal de Girona (PMUSSGi). Actualment, el procediment es troba en la fase de recollida d’informació, on destaca aquesta enquesta sobre els hàbits i les necessitats que s’ha distribuït per les xarxes socials i pels equipaments municipals a través d’un cartell informatiu. 
 
El procés va començar el 14 de desembre del 2020 quan el Ple de l’Ajuntament de Girona va aprovar el conveni de col·laboració per a la redacció, finançament i contractació del Pla de mobilitat entre els diferents ajuntaments de municipis que tenen una mobilitat interdependent i les entitats administratives supramunicipals –la Generalitat de Catalunya, a través de l’Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM). Àrea de Girona; la Diputació de Girona, i el Consell Comarcal del Gironès–. La confecció d’aquest nou document neix de la necessitat de revisar i actualitzar el pla de mobilitat vigent a la ciutat de Girona, aprovat el 2014 i d’àmbit exclusivament municipal. La voluntat ara és fer un pas més i incloure tota l’àrea urbana a l’hora de configurar les estratègies de mobilitat sostenible de les persones i de les mercaderies.
 

Tornar