Header: Entitats de Girona

Entitats de Girona

Participació i associacionisme

Participació i associacionisme

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 4a planta
17004 - GIRONA

A/e:
participacio@ajgirona.cat

Telèfon:
972 010 275
972 419 007 - Permisos d'activitats a la via pública de les associacions i entitats

Web:
www.girona.cat/participacio
www.girona.cat/entitats
www.girona.cat/consultabarris

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona compra un local al barri de Montjuïc per a usos veïnals i socials 

L’espai està situat a prop del Local Social de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri, fet que facilitarà la interacció entre els dos equipaments.

L’Ajuntament de Girona ha fet efectiva avui la compra d’un local al barri de Montjuïc. L’espai es destinarà a usos veïnals i socials per tal de fer créixer i enfortir el dinamisme associatiu i comunitari i permetrà incrementar els recursos i els serveis que actualment es duen a terme. Aquest matí s’ha firmat la compravenda i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les claus del local.  

L’immoble, situat a la planta baixa del número 6 del carrer de Francesc Mateu, es convertirà en el nou espai cívic del barri de Montjuïc. Aquest indret permetrà incrementar els recursos i els serveis que es duen a terme en el barri, i dinamitzar i impulsar accions a partir de les necessitats dels infants, joves i, en especial, de la gent gran. 

L’immoble es troba a prop del Local Social de l’Associació de Veïns i Veïnes de Montjuïc, fet que facilitarà la interacció entre els dos equipaments. Es tracta d'un espai que té una superfície de 207,90 m2 construïts i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. 

El local s’ha adquirit a l'entitat Coral Homes per un preu de 131.413,76 euros (IVA inclòs). 

Tornar